Vi revolutionerer IT-projekter

IT skal ikke tage månedsvis

 

Vores erfaring efter mange år i IT-branchen er, at det ofte tager alt for lang tid, inden man får lov at prøve den egentlige løsning. Efter et omfattende forarbejde viser det sig ofte, at meget alligevel skal laves om. Vi vil hellere, at du i løbet af få uger står med et fungerende produkt mellem hænderne, som du kan afprøve og kommentere på.

Det, mener vi, er den eneste rigtige måde at udvikle IT på.

Hvorfor vælge Apposix?

Du vil hverken have en halvhjertet standardløsning eller vente et år på, at en leverandør udvikler et system helt fra bunden.

Apposix bruger de samme værktøjer fra kunde til kunde, men løsningen er 100% din egen. Det betyder i sidste ende, at du skal vente kortere tid og selvfølgelig betale mindre.

Ledelse

Mikkel Rostock
CEO

Mikkel er CEO, mastermind og uvurderlig udvikler hos ApposixHan har over 18 års erfaring med at bygge software og har selv tidligere startet en succesfuld IT-virksomhed, hvor han som CTO ledede den tekniske afdeling.

Mikkel er perfektionist til fingerspidserne og går aldrig på kompromis med kvaliteten til Apposix’ kunder.

Kenneth Jeppesen
CTO

Kenneth er udvikler med stort U. Han er i sit és, når det bliver rigtig komplekst, indviklet og teknisk. Som specialist i dataarkitektur, integrationer og performance sørger Kenneth for, at din virksomheds løsning er rasende hurtig og aldrig fejler. 

Han har 20 års erfaring som udvikler fra konsulenthuset Deloitte

Simen Stein
Produkt

Simen er vores skrappe IT-projektleder. Han har bred erfaring fra konsulenthuse som PA Consulting og Deloitte, og excellerer særligt i analyse og kortlægning af jeres arbejdsgange.  

Han er seriøst dedikeret til, at du når dit mål og sætter en ære i at få forvandlet din idé til et enestående produkt.

Title here

Salg

Carsten er det kommercielle orakel hos Apposix. Han er serie-iværksætter med erfaring fra flere forskellige brancher, herunder telecom, ID-teknologi og betalingstjenester.

Fra du møder Carsten, til du står med et færdigt produkt, er han din bedste ven, der går op i at forstå netop din virksomheds behov og udfordringer.

Har I et projekt i tankerne?

Fortæl os om din idé, og få en gratis og uforpligtende gennemgang

Fortæl os om dit projekt

Få en uforpligtende snak om jeres behov og hvad vi kan hjælpe med.


Menu